Sanne en Carin vormen het aanjaagteam van de LLO-Katalysator

17 maart markeerde een belangrijke mijlpaal voor het programma ‘LLO Katalysator’. Tijdens een landelijke samenwerkingsbijeenkomst werden de details van het programma uitgelicht en werd de subsidieregeling op hoofdlijnen besproken. Gedurende deze bijeenkomst werd duidelijk dat er een grote behoefte is aan kennisdeling, ondersteuning, antwoorden op nieuwe vragen en diverse vormen van samenwerking.

Introducing: Het ‘aanjaagteam’

Om aan deze behoeften te voldoen, zijn Sanne Van Den Boer en Carin Zuidema tijdelijk toegevoegd aan het programma als het ‘aanjaagteam’. Hun voornaamste doel is het ondersteunen van initiatieven in het hele land. Dit kan op verschillende manieren, zoals het organiseren van kennissessies, meedenken met initiatieven, het delen van informatie op internet en het faciliteren van constructieve verbindingen tussen verschillende initiatieven.

Volop aan de slag!

Sanne en Carin zijn in mei begonnen en na een korte inwerkperiode zijn ze nu volop aan de slag! Ze hebben al kennisgemaakt met diverse initiatieven en zijn goed ingelezen. Momenteel zijn ze druk bezig met de voorbereidingen van twee werkbijeenkomsten die worden georganiseerd door de LLO-Katalysator. Daarnaast staan Sanne en Carin klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden via info@llokatalysator.nl.

Contacteer ons!

Heb je vragen of behoefte aan ondersteuning? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Sanne en Carin via info@llokatalysator.nl. Ze staan klaar om te helpen!

Graag tot ziens!

We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken en het programma ‘LLO Katalysator’ tot een succes te maken. Houd onze website www.llokatalysator.nl in de gaten voor updates, nieuws en informatie.

Tot binnenkort!