Landelijke kick-off LLO-Katalysator 28 juni

Het is tijd voor de officiële kick-off! De LLO-Katalysator nadert het eind van de voorbereidingsfase. Dat vraagt om feestelijk moment. Hiervoor nodigen we alle bestuurders van onderwijsinstellingen, en managementleden van het bedrijfsleven uit om samen met ons de officiële aftrap van de LLO-Katalysator te vieren. Dit gaan we doen op woensdag 28 juni 2023.

Wat mag je verwachten

We starten met een netwerkontbijt. Vervolgens nemen we u mee door de ontwikkelingen van de LLO-Katalysator.
We vertellen waarom de LLO-Katalysator is ontstaan, wat we hebben bereikt en wat we gaan bereiken in de komende jaren.
Als gast bent u onderdeel van het programma. Dat betekent dat u een inhoudelijke bijdrage kunt leveren door middel van diverse interactieve elementen. Bijvoorbeeld tijdens gesprekken met stakeholders vanuit onderwijs, bedrijfsleven, studenten en minister Wiersma.
Minister Wiersma heeft Leven Lang Ontwikkelen in zijn portefeuille en zal tijdens de kick-off zijn visie op LLO met ons delen.
We sluiten de ochtend af met de bekrachtiging van de MoU die we op een ludieke wijze presenteren.

Kortom, deze kick-off mag niet ontbreken in uw agenda!

Locatie

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de afspraken met de locatie. Deze verwachten we medio mei met u te kunnen delen. We kunnen uw wel vertellen dat de kick-off in de regio van Utrecht gaat plaatsvinden.

Aanmelden

De bijeenkomst is semi-besloten. Vanuit de voorregistraties en gastenlijst zitten we nagenoeg aan de maximale capaciteit. De laatste tickets komen beschikbaar op 5 juni. Hou hiervoor onze LinkedIn pagina in de gaten.