Tweede werkbijeenkomst LLO-Katalysator

Graag nodigen we je uit voor de werkbijeenkomst van de LLO-Katalysator op 17 maart van 09:30-15:30u te Woerden. Dit is de tweede bijeenkomst in de lijn van een serie bijeenkomsten die we organiseren in de voorbereidende fase van het programma.

Het programma LLO-katalysator zit nog in de voorbereidingsfase maar tijdens deze werkbijeenkomst vertellen we alvast meer over de contouren van bouwstenen 2 en 3. We geven aan wat de kaders van de beoordelingscriteria worden, bieden een handreiking voor het schrijven van aanvragen, en geven meer informatie over het aanvraagproces. Daarnaast bieden we workshops aan waarbij we focussen op inhoud, netwerken en ruimte geven om expertise te delen en elkaar te inspireren.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor LLO-projectleiders binnen het onderwijs, maar belangrijke regionale LLO-partners zijn ook van harte welkom! Denk aan je eerstelijns contacten/stakeholders in de regio waarmee je al in gesprek bent om samen te werken op het vraagstuk ‘energie transitie’ en waarmee je samen zou kunnen werken in een Regio Transitie Deal.

We hebben een beperkte capaciteit van 175 deelnemers. Dus registreer je snel door hier te klikken.