Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkbijeenkomst ´De eindsprint´

15 september @ 10:00 - 16:30

Het is bijna zover, van 2 t/m 16 oktober 2023 kunnen de aanvragen ingediend worden voor de regelingen van bouwsteen 2 en 3 van de LLO-Katalysator. Om je te faciliteren bij de eindfase organiseren we op 15 september een hybride werkbijeenkomst waarbij je concreet aan de slag gaat met je eigen aanvraag.

We beginnen de werkbijeenkomst met een warm welkom door Roos Vermeij, directeur van de uitvoeringsorganisatie LLO-Katalysator, die een korte vooruitblik geeft op de komende periode. Vervolgens vertelt een ervaringsdeskundige van een aanvraag voor een andere regeling over de zaken die hebben meegespeeld om de aanvraag succesvol af te ronden. Welke hindernissen heeft hij nog moeten overwinnen in die stressvolle laatste weken? Een medewerker van DUS-I licht tot slot het proces toe rondom de aanvraag en geeft aandachtspunten aan.

De rest van de bijeenkomst ga je zelf aan de slag. Het kan zijn dat je al een terugkoppeling hebt gehad op de voorschouw vanuit DUS-I of dat je in het schrijfproces nog met vragen zit. Tijdens deze werkbijeenkomst heb jij de gelegenheid om die vragen te bespreken met schrijvers van andere aanvragen. Ook heb je de kans om onderdelen door andere schrijvers te laten tegenlezen, samen na te denken, te brainstormen en ervaringen uit te wisselen.

De werkbijeenkomst is hybride dus je kunt er zelf voor kiezen deze online bij te wonen (en online in groepjes na het plenaire deel verder te werken aan je aanvraag) of fysiek aan te sluiten in Woerden op de locatie van de uitvoeringsorganisatie in het kantoor van de MBO Raad.

Adres: Houttuinlaan 6 in Woerden.

Telefoonnummer: 0348-753500.

Programma:

  • 09:30 uur Inloop met koffie/thee
  • 10:00 uur Welkom en dagprogramma
  • 10:40 Aan de slag in groepen met eigen materiaal

Voor de aanwezigen staat er een lunch klaar om 12:15 uur. ‘s Middags kan je als je wilt gebruik maken van de ruimtes bij de MBO Raad om je sessie te vervolgen (tot16.30 uur).

Graag ontvangen we ja aanmelding voor de bijeenkomst tot en met maandag 11 september 2023 via onderstaand formulier:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik ben van plan een aanvraag in te dienen tijdens de eerste ronde (2 t/m 16 oktober 2023)
Ik focus me op een aanvraag voor de volgende categorie:
Ik zou de volgende onderwerpen terug willen zien tijdens de werkbijeenkomst: (deze informatie gebruiken we om werkgroepjes samen te stellen) :
Deze werkbijeenkomst wordt hybride georganiseerd, hoe ga jij deelnemen?
Indien fysiek aanwezig: ik lunch graag mee

 

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

MBO-Raad
Houttuinlaan 6
Woerden,
+ Google Maps