Doorkijk ronde twee

De eerste ronde voor het dienen van een aanvraag is gesloten. We kijken terug op een geslaagde ronde met veel nieuwe LLO-initiatieven. Ronde twee start in 2024, zo kun je van 1 tot en met 14 april een aanvraag indienen voor bouwsteen 2 en bouwsteen 3. In dit artikel nemen we je graag mee in het tijdspad voor ronde twee.

Informatie en documenten

Per bouwsteen gelden andere vereisten en documenten die je moet invullen voor het indienen van je aanvraag. Zo dien je ook rekening te houden met de verschillende beoordelingscriteria die door de onafhankelijke beoordelingscommissie worden beoordeeld. Op onze website kun je verschillende handreikingen vinden die je kunnen helpen.

Activiteitenplanning

We organiseren regelmatig bijeenkomsten, webinars en vragenuurtjes waarbij je kan aansluiten voor meer informatie en vragen kan stellen. De maandelijkse intervisiesessies voor schrijvers onder begeleiding door Claudia Beemster is voor jouw als schrijver erg interessant. Tijdens deze online sessie wordt er ingezoomd op het schrijfproces en worden er tips en tricks gedeeld. Er is ook ruimte om je eigen casus te delen en te leren van anderen. De activiteitenplanning wordt momenteel weer gevuld, dus houd deze in de gaten via onze website.

Vanaf de tweede helft van november organiseren we diverse hybride en fysieke informatiebijeenkomsten voor ronde twee vanuit Woerden.

Op korte termijn volgt er een Save the date voor een feestelijke bijeenkomst eind februari waarin we zowel terug- als vooruitkijken met een gevarieerd gezelschap.

Ben jij voornemens in een van die rondes een aanvraag in te dienen? Laat het ons dan weten zodat jij ook een actieve deelnemer binnen ons groeiende netwerk kan worden.