Uitslag aanvraagronde 2 bekend

Goed nieuws! Maar liefst 36 projecten hebben deze week te horen gekregen dat zij vanuit de LLO-Katalysator een subsidie voor hun LLO-project toegekend krijgen. Dat is de uitkomst van de tweede aanvraagronde, waarvoor afgelopen april aanvragen werden ingediend. De subsidies worden ingezet voor het stimuleren van LLO-oplossingen in transities (Bouwsteen 2) en het professionaliseren van onderwijs- en kennisinstellingen voor LLO (Bouwsteen 3). 

Alle toegekende projecten van harte gefeliciteerd!
De LLO-Katalysator blijft ook bij de uitvoering van de projecten betrokken: in het LLO- Samenwerkingsprogramma voor Regio’s in Transitie (LLO-SPRINT) brengen we de projecten samen om met elkaar te leren over wat er werkt (en wat niet). Hiermee beginnen we tijdens de startbijeenkomst op dinsdagochtend 15 oktober, voorafgaand aan de Katapultdag.

Volgende aanvraagronde opent 18 november
Dit jaar volgt nog één aanvraagronde voor subsidie vanuit Bouwsteen 2 en 3, van 18 november tot en met 2 december. Samen met DUS-I zetten we na de zomer volop in op ondersteuning van (her)aanvragen in beide bouwstenen. Naast de reguliere voorschouwen voor grote projecten, zijn er de komende aanvraagronde ook voorschouwen voor penvoerders van kleine aanvragen door DUS-I. Daarnaast organiseert ons begeleidingsteam vanaf september weer online bijeenkomsten. 

Binnen Bouwsteen 2 kunnen na ronde 2 nu 7 projecten aan de slag met het ontwerpen en opschalen van LLO-aanbod sámen met het werkveld. We zetten in op meer Bouwsteen 2 projecten in aanvraagronde 3, omdat het zo belangrijk is dat we hier meer ervaring mee opdoen.

Voor een aanvraag in ronde 3, kun je je aanmelden voor de voorschouw van DUS-I. Houd de website van DUS-I goed in de gaten, aanmelden kan vanaf medio augustus.

Penvoerders die overwegen een Bouwsteen 2 aanvraag in te dienen, kunnen contact opnemen met Shira van Lohuizen (shira.vanlohuizen@llokatalysator.nl) voor een gesprek over de begeleidingsmogelijkheden vanuit de LLO-Katalysator.

Meld je alvast aan: 17 september webinar ‘Een aanvraag doen in ronde 3’
De eerste online informatiebijeenkomst over de nieuwe aanvraagronde is op dinsdag 17 september. Het begeleidingsteam van Bouwsteen 2 en 3 praat je, samen met adviseurs van DUS-I, in dit uur bij over wat er komt kijken bij het schrijven van een goede aanvraag.  Aansluitend is er ruimte om je vragen te stellen. Lees meer en meld je hier aan.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor updates over de verdere begeleiding na de zomer. Of stuur bij dringende vragen een e-mail naar het begeleidingsteam Bouwsteen 2 en 3 via info@llokatalysator.nl.